Bonfiglioli 706C 3H Series Lagu Girang Planét Gearbox Reducer ngagantian

  • Ningkatkeun traction 
  • Kapasitas beban anu langkung luhur 
  • durability hadé 
  • Éfisiensi ningkat 
  • Ningkat kontrol

706C 3H Series Lagu Girang

Aya sababaraha kaunggulan kotak gear Track Drive tibatan kotak gear sanés, kalebet:

  • Ningkatkeun traction: Kotak gear Track Drive dirancang pikeun nyayogikeun daya tarik anu langkung saé tibatan kotak gear sanés. Kotak gear disambungkeun ka sistem track drive, anu ngamungkinkeun distribusi beurat anu langkung saé sareng ningkat cengkraman dina rupa bumi anu henteu rata atanapi leueur.
  • Kapasitas beban anu langkung ageung: Kotak gear Track Drive dirancang pikeun nanganan beban anu langkung beurat tibatan kotak gear sanés. Ieu kusabab aranjeunna biasana dianggo dina mesin sareng alat-alat beurat, sapertos excavator sareng buldoser, anu peryogi kamampuan pikeun mindahkeun bahan anu ageung.
  • durability hadé: Kotak gear Track Drive diwangun ku bahan tugas beurat sareng dirarancang pikeun nahan kaayaan parah tina pamakean tugas beurat. Aranjeunna sering dianggo dina aplikasi dimana jinis kotak gear sanésna bakal gancang.
  • Ningkatkeun efisiensi: Kotak gear Track Drive dirancang pikeun éfisién pisan, anu hartosna tiasa mindahkeun kakuatan tina mesin ka sistem drive lagu kalayan leungitna énergi anu minimal. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun dianggo dina aplikasi dimana efisiensi énergi mangrupikeun prioritas.
  • Ningkatkeun kontrol: Kotak gear Track Drive nawiskeun kontrol anu langkung saé pikeun gerakan mesin sareng alat beurat. Éta ngamungkinkeun kontrol anu tepat dina laju sareng arah kendaraan, ngajantenkeun ngagampangkeun napigasi rupa bumi anu sesah sareng ngalaksanakeun gerakan anu tepat.

Gemblengna, kaunggulan kotak gear Track Drive ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun dianggo dina mesin tugas beurat sareng alat anu peryogi daya tarik anu luhur, kapasitas beban, daya tahan, efisiensi, sareng kontrol.

Bonfiglioli 706C 3H Series Lagu Girang Planét Gearbox Reducer ngagantian

Fitur konci

1. Output rentang torsi: 1000-60000 Nm

2. Babandingan gear: abdi = 5.3-142

3. Rojongan: thegearbox ngabogaan puteran flanges perumahan pikeun nyocogkeun kabayang

4. motor lumaku: axial piston motor hidrolik, motor orbit hidrolik atawa lianna

5. Pilihan motor hidrolik: klep relief tekanan, klep overcenter

6. Bearing: sistem bearing mantap nyerep gaya exerted ku gear ring

7. marake: hydraulically dileupaskeun marake parkir

8. batur: NB600L Series kabayang drive kalawan aplikasi megatkeun sambungan manual

9. Badag radial jeung kapasitas beban axial alatan pamakéan kuat roller arah tapered.

10. panyalindungan segel minyak dipercaya, dirancang nurutkeun pangalaman widang urang.

11. Universal jeung Sae input langsung ningkatna flanges

12. Unit nu dirancang pikeun ningkatna langsung maranéhna kana rims kabayang.

13. Data teknis sareng dimensi pamasangan kotak gear NB600L Series sami sareng Rexroth GFT…W Series sareng Bonfiglioli 600 Series, janten tilu ieu tiasa dianggo silih ganti.

 

Raleted Planetary Gearboxes

Anjeun tiasa klik dina gambar pikeun neuleuman ngeunaan produk patali pakait

Planetary Feed mixer Gearbox Dilacak Kandaraan Winch Girang Roda Kendaraan Drive

Planetary Feed mixer Gearbox

Dilacak Kandaraan

 Winch Girang

Roda Kendaraan Drive

Slewing Drive Turbin Angin Girang Inline Planetary gearbox Katuhu Angle Planetary gearbox

Slewing Drive

Turbin Angin Girang

Inline Planetary gearbox

Katuhu Angle Planetary gearbox

Modél Gearbox Planét anu tiasa digentos

Modél bonfiglioli Trasmital 700C1H 701C1 703C2H 705C2H  706C3H  707C3B  709C3B
Model urang EP700C1H EP701C1 EP703C2H EP705C2H  EP706C3H  EP707C3B  EP709C3B
Modél bonfiglioli Trasmital  710C3B  711C3B  715C3B  716C3B  717C3H  718C3H  720C3H
Model urang  EP710C3B  EP711C3B  EP715C3B  EP716C3B  EP717C3H  EP718C3H  EP720C3H

gear Reducers

Kamampuh manufaktur gir kelas dunya, pamasok bahan kualitas, sareng kaayaan prosés kualitas seni ngamungkinkeun EPT nawiskeun tingkat presisi, daya tahan sareng daya tahan paling luhur. Perédam Planét EPT didesain sareng diwangun pikeun aplikasi backlash low speed gancang anu maju. Prosés pembuatan EPT ngamungkinkeun kami nawiskeun kapasitas beban shock anu luar biasa sareng sababaraha pilihan pemasangan.

Perawatan permukaan

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

Métode Ngolah

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & Sértipikat

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Waktu Diterangkeun

Ukuran: Gambar
Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.
Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial
Palabuhan: palabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ

Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: Grup kami diwangun dina 3 pabrik sareng 2 perusahaan penjualan di luar negeri.

Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun? Naon syarat pembayaran anjeun?
A: Umumna éta 40-45 dinten. Waktosna tiasa bénten-bénten gumantung kana produk sareng tingkat kustomisasi. Pikeun produk standar, anu mayar nyaéta: 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun sateuacan kintun.

Q: Naon MOQ anu pasti atanapi harga pikeun produk anjeun?
A: Salaku perusahaan OEM, urang tiasa nyayogikeun sareng adaptasi produk urang kana rupa-rupa kabutuhan. Kukituna, MOQ sareng harga tiasa bénten-bénten ukuran, bahan sareng spésifikasi salajengna; Salaku conto, produk anu mahal atanapi produk standar biasana bakal ngagaduhan MOQ anu langkung handap. Punten taroskeun ka kami sareng sadaya detail anu relevan pikeun nampi cutatan anu paling akurat.