Pilih Page

Torsi Limiter

Pabrikan tukang torsi torsi Singapura, Spesialis dina: limit torsi, limit torsi gesekan, pilot bola torsi limiters, pilot torsi limit torsi, torsi limiters limiters, torsi limiters adapters.

Kategori:

Torsi Limiter

ukuran torsi Rentang
nm

Jumlah Cakram Spring ciri
RTL50-1 2.94 ~ 9.8
RTL65-1 6.86 ~ 27.44
RTL89-1 19.6 ~ 74.48
RTL127-1 47.04 ~ 209.72
RTL178-1 115.64 ~ 569.38
1 Single Nut Adjustment, lock Washer pikeun nyegah kacang tina leupas
RTL50-2 6.86 ~ 19.6
RTL65-2 13.72 ~ 53.9
RTL89-2 34.3 ~ 148.96
RTL127-2 88.2 ~ 420.42
RTL178-2 223.44 ~ 1087.8
2 Tilu Bolts Adjustment, Torsi preset ku tilu baut (nut penyesuaian kanggo ngalereskeun pelat pilot dina piring) 

RTL50-1 RTL50-2
﹡ Pangaturan Kacangan Tunggal
﹡ Ngonci Mesin Cuci pikeun nyegah kacang tina leueur

Rinci Salaku ieu:

Parameter utama

RTL65-1 RTL65-2 RTL89-1 RTL89-2
﹡ Pangaturan Kacangan Tunggal
﹡ Ngonci Mesin Cuci pikeun nyegah kacang tina leueur

RTL127-1 RTL127-2
RTL178-1 RTL178-2

﹡ Pangaturan tilu Baud
﹡ Torsi anu tos ditangtoskeun ku tilu baut (nut panyaluyuan pikeun ngalereskeun pelat pilot dina tempatna)

RTL50 RTL65 RTL89

RTL127 RTL178

gear Reducers

Kamampuh manufaktur gir kelas dunya, pamasok bahan kualitas, sareng kaayaan prosés kualitas seni ngamungkinkeun EPT nawiskeun tingkat presisi, daya tahan sareng daya tahan paling luhur. Perédam Planét EPT didesain sareng diwangun pikeun aplikasi backlash low speed gancang anu maju. Prosés pembuatan EPT ngamungkinkeun kami nawiskeun kapasitas beban shock anu luar biasa sareng sababaraha pilihan pemasangan.

Perawatan permukaan

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

Métode Ngolah

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & Sértipikat

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Waktu Diterangkeun

Ukuran: Gambar
Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.
Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial
Palabuhan: palabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ

Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: Grup kami diwangun dina 3 pabrik sareng 2 perusahaan penjualan di luar negeri.

Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun? Naon syarat pembayaran anjeun?
A: Umumna éta 40-45 dinten. Waktosna tiasa bénten-bénten gumantung kana produk sareng tingkat kustomisasi. Pikeun produk standar, anu mayar nyaéta: 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun sateuacan kintun.

Q: Naon MOQ anu pasti atanapi harga pikeun produk anjeun?
A: Salaku perusahaan OEM, urang tiasa nyayogikeun sareng adaptasi produk urang kana rupa-rupa kabutuhan. Kukituna, MOQ sareng harga tiasa bénten-bénten ukuran, bahan sareng spésifikasi salajengna; Salaku conto, produk anu mahal atanapi produk standar biasana bakal ngagaduhan MOQ anu langkung handap. Punten taroskeun ka kami sareng sadaya detail anu relevan pikeun nampi cutatan anu paling akurat.