Pilih Page

Motor bisa digambarkeun salaku alat nu ngarobah énergi kinétik jadi énergi listrik. Prosés konvérsi listrik dina motor ogé katelah induksi. Arus listrik anu diinduksi dina rotor motor ngahasilkeun torsi (daya) anu dihasilkeun. Torsi ieu sabanding jeung laju rotasi rotor jeung médan magnét dina stator nu. Laju diferensial motor NEMA desain B biasana antara 1% sareng 2% dina beban pinuh.

Pikeun milih jinis motor anu pangsaéna pikeun aplikasi anjeun, pastikeun mertimbangkeun tegangan awalna. Tegangan motor kedah langkung luhur ti 10% tina kaluaran anu dipeunteun upami dikontrol ku kontrol ngamimitian langsung-on-line. Upami tegangan ieu langkung handap, motor moal ngahasilkeun torsi anu diperyogikeun. Ku sabab kitu, penting pikeun ngarti kumaha rupa-rupa jinis tegangan sareng arus ngamimitian béda-béda. Sakali anjeun parantos nangtukeun jinis motor mana anu cocog pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngamimitian balanja.

Aya dua jinis utama motor listrik: DC sareng sinkron. Motor DC merlukeun ngabalikeun alignment magnét pikeun beroperasi. Komutator nyambungkeun dua kontak suplai ka rotor. Ieu ngabalikeun polaritasna diperlukeun pikeun rotor muterkeun. Ieu biasana dianggo pikeun aplikasi kakuatan-rendah sareng biasana dipendakan dina alat-alat leutik, lift, sareng kendaraan listrik. Aya sababaraha béda antara dua jenis, tapi bédana utama nyaéta jenis motor.

Dina hal efisiensi, motor DC tiasa cekap pisan. Upami disambungkeun ka jaringan listrik, éta tiasa janten tantangan. A VFD bisa ngabéréskeun masalah ieu ku ngadalikeun tegangan jeung arus nu disadiakeun pikeun eta. VFDs ieu biasana diwangun ku tilu bagian. Bagian kahiji masing-masing nyaéta panyaarah, dituturkeun ku saringan kalayan neundeun énergi sareng konverter. Gawéna ku nyaluyukeun tegangan sareng arus anu disayogikeun ka motor.

Jenis séjén motor listrik nyaéta motor horéam. Motor jenis ieu ngagunakeun gulungan DC anu disebarkeun sareng beroperasi tanpa laju sinkron. A motor horéam boga armature, stator a, sarta assembly sikat commutator. Fungsi motor reluctance nyaéta pikeun ngusir kutub sarupa dina alat beusi. Rakitan sikat komutator motor horéam ngahasilkeun médan magnét jero.

Inverter ngagunakeun téknologi modulasi lebar pulsa (PWM) pikeun ngatur tegangan sareng frékuénsi sinyal kaluaran ka motor. Dina sistem ieu, microprocessor ngadalikeun waktos sareng operasi inverter pikeun ngatur tegangan sareng frékuénsi. Lebar sareng durasi pulsa nangtukeun tegangan rata-rata anu disayogikeun ka motor. Frékuénsi gelombang kaluaran gumantung kana sabaraha sering transisi positif lumangsung dina interval nu tangtu. Gbr 7.23 nembongkeun bentuk gelombang PWM has.

Motor linier sami sareng motor tilu fase tapi langsung ngahasilkeun gerak translasi. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, tipe ieu analog jeung rotor tina motor tilu-fase. Stator janten datar salami jarak perjalanan. Médan magnét tumuwuh sapanjang jalur datar. Rotor motor linier ditarik ku médan magnét anu longitudinal dina stator. Fungsi motor lajeng ditarjamahkeun kana gerak.